Ivanka Trump is van alle markten thuis. De dochter van de Amerikaanse president Donald Trump dient als een van de belangrijkste adviseurs van hem, maar is daarnaast ook een bevlogen moeder. De blondine heeft drie kinderen en het is duidelijk te zien wie hun mama is!

Ivanka is al tien jaar getrouwd met Jared Kushner, zoon van Joodse vastgoedbeheerders uit New York. Het stel heeft drie kinderen: Arabella (8), Joseph (6) en Theodore (3). De politieke activiteiten van Ivanka bestaan voornamelijk uit haar inzet voor gezinnen, aangezien de politica dit zelf hoog op de agenda heeft staan. Bekijk hieronder hoe haar kids eruit zien.

View this post on Instagram

From our family to yours, Happy Thanksgiving! ????

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

View this post on Instagram

From our family to yours, Happy Thanksgiving! xx

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

View this post on Instagram

Happy Chanukah!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Eerder zagen we al hoe Ivanka openhartig was over haar vriendschap met onze eigen koningin Máxima.
Full article